Huur een fiets

Het huren van een fiets in Kinderdijk is zeker goed idee. Het is de beste manier om de omgeving op een rustige en natuurlijke manier te ontdekken. Er valt veel te beleven, bezoeken en ondernemen bij en nabij de molens in Kinderdijk. Ondanks dat we kunnen spreken over Werelderfgoed is de omgeving sereen en rustgevend. Het voelt allemaal niet al te touristisch aan. Je zal het zelf moeten ervaren, maar Kinderdijk is authentiek en straalt rust uit.

U huurt de fiets bij onze Souvenirshop dat direct gevestigd het begin van het molengebied en de Rivier de lek. Het ideale start en eindpunt voor een mooie fietstocht. Naast het molengebied kunt u ook naar naast gelegen gemeenten fietsen. U begeeft zich in één van de beste gebieden in Nederland om per fiets te ontdekken.

Een fietstocht door het molengebied

Deze fietsroute heeft een oer-Hollands karakter. Fietsend door het prachtige poldergebied van Kinderdijk en omgeving  kom je langs vele molens, waarbij je een tour kunt boeken danwel een van musea bezoeken die langs de route liggen. Bij terugkomst kunt u bij onze giftshop shoppen naar souvenirs en/of een drankje of hapje doen bij ons naastgelegen restaurant Grand Café Buena vista.

Een fietstocht naar Rotterdam of Dordrecht

De sportieve fietsers onder ons kunnen de gehele route nemen, waarbij je door de naastgelegen gemeenten (Alblasserdam, Papendrecht, Ridderkerk)  fietst en een goed beeld krijgt van de omgeving. Dankzij de watertaxi is het ook mogelijk de fiets te combineren met het water. Voor een paar euro kan je naar Dordrecht danwel Rotterdam varen en daar je fietstocht voortzetten. Het beeld dat je krijgt van deze steden gezien vanaf het water is een absolute aanrader. Bezoek het Biesbosch gebied in Dordrecht en het centrum van de oudste stad van Nederland. Of bezoek Havenstad Rotterdam, een moderne levende stad met oude sfeervolle elementen.

Een fietstocht naar Nieuwpoort

Huur en fiets en bezoek de historische vestigingstad Nieuwpoort. Een historische authentieke stad met een rijk verleden. Fiets over de dijk richting Nieuw-lekkerland, Streefkerk, Groot Ammers en bezoek dit stadje.

Naast onze services, bent u vast ook benieuwd wat er nog meer te beleven is in Kinderdijk. Wilt u meer zien en begrijpen over de achtergrond van kinderdijk en zijn molens of wilt u specifieke extra activiteiten boeken, bekijk dan ook  de website over kinderdijk zelf.